2016 metų rudens nagučių mados

Daugeliui žinoma tiesa, kad tvarkingi nagai visad paliks įspūdį, kaip ir netvarkingi. Šiuolaikiškoms moterims norisi daugiau nei tik paprasti, tvarkingi nagučiai, tad siūlome iš naujausių rudens tendencijų išsirinkti ką nors sau tinkamo.

  1. Ypač madingas veidrodinis nagų lakas (Mirror nail polish). Teks gerokai paieškoti, kur tokio nusipirkti, arba kreiptis į manikiūro specialistą.

2. Pastelinė geometrija. Bespalvis ar pastelinis nagų lakas ir lengvai nupiešiamos geometrinės formos.

3. Opalo arba perlo spalvos nagučiai.

4. Ar prisimenate įvairiomis spalvomis žaižaruojančias alyvos dėmes baloje?  Madinga jas „perkelti“ ant nagučių šį rudenį!

5. 3D įspūdis ant nagučių. Nulakavus norima spalva ar keliais atspalviais, madinga užklijuoti ant nagų derančios formos akmenuką.

6. Nude (kūno) nagų lako spalva. Pagaliau madingos gali būti ir tos, kurios nagučius lakuoja tik bespalviu ar kūno spalvos nagų laku. Tai- labai madinga šį rudenį. Galite pabandyti sukurti 3D įspūdį ant kūno spalvos nagučių.

7. Trumpi apvalūs, vidutiniškai ilgi ovalūs arba ilgesni, vadinamos „Balerina“ formos nagai. Pagal savo nagų ilgį išsirinkite madingą formą.

8. Purškiamas nagų lakas. Kaip gi be šios naujovės. Lietuvoje kolkas bet kuriame prekybos centre nerasite, nebent specialiose arba internetinėse parduotuvėse.

purskiamas nagu lakas

9. Tamsi gelmių žalia. Dar vienas šį rudenį labai madingas ir nors vienas ne šviesus ir ne pastelinis atspalvis. Tikrai tiks tamsių ar ryškesnių spalvų mėgėjoms.

Taip pat neliksite mados nuošalėje pasirinkę prancūzišką manikiūrą su ryškiais, tekstūriniais nagų galiukais. Šį rudenį tai taip pat labai madinga!

 

 
*****
Serverių Aptarnavimas

Share

Naujausi įrašai

Komentarai negalimi.