2011 nagų lakų tendencijos

Ką turi bendro pasteliniai atspalviai, metalo pilka ir žvilganti kūno spalva? Tai yra pačios populiariausios ir madingiausios 2011 metų nagų lakų spalvos. Nors artėjant žiemos sezonui, spalvos turėtų nors kiek patamsėti, pačiame sąrašo viršuje vis dar puikuojasi kreminio atspalvio, alyvinės, rožinės ir šviesios grietinėlės spalvos.  Kas be ko, daugelyje dizainerių mados demonstracijų  (tokių kaip Marc Jacobs, Jason Wu ir Yigal Azrouel) modelių nagučiai žėrėjo įvairiausiais kūno atspalvio nagų lakais.  Tačiau nereikia nusiminti ir toms, kurios mėgsta būti iššaukiančios: metalo atspalvio lakai taip pat ant bangos. Taigi, trumpas vadovas Jums ir tik dėl Jūsų, mielosios, apie 2011 metų nagų lako spalvų tendencijas.

Grįžkime prie gamtos. Natūralaus kūno atspalviai atrodo nepaprastai santūriai ir neprovokuojančiai. Tačiau įsitikinkite, kad jūsų įsigytas nagų lakas turi savaiminio blizgesio, kad jūsų rankos neatrodytų lyg manekeno iš vitrinos.

nail-polish-trends-spring-2011-nude

Žydri atspalviai. Ir visai nesvarbu, kurio dizainerio vardu pavadinta: ar tai Robin’s Egg ar Tiffany’s Box šie blyškaus mėlio atspalviai tiesiog pulsuote pulsuoja gaiviu pavasariu.

Entuziastingumo suteikianti rausvo atspalvis – tai nagų lakas, kuris pabrėš jūsų nuostabų įdegį. Taip, mielosios, tai dar vienas must have daiktas jūsų kosmetinėje.

Nuostabi purpurinė spalva – tai labai galingas slaptas moterų ginklas. Prislopinto ryškumo alyvinio atspalvio nagų lagai tinka beveik prie visų odos atspalvių.

Metalo atspalvio pilka. Tik nepamirškite įsigyti vieno iš jų. Ateitis priklausys jums, jei nagus lakuosite metalo atspalvio nagų laku.

Šiuos apsauginius nagų lakus privaloma turėti. Vieni skirti tam, kad suteiktų įspūdingą spindesį ar paslėptų manikiūro trūkumus. Kiti – padeda išlyginti nagą ir taip pat suteikia blizgesio. Dar vienas skirtas tam, kad suteiktų auksinį spindesį ir pagyvintų kūno spalvos nagų laką.

***

Integre buhalterinės paslaugos

Share

Naujausi įrašai

Komentarai negalimi.